ЗА БЕОГРАД БЕЗ ФАШИЗМА

Наши активисти су 04. фебруара узели учешће у протестној акцији поводом срамног провокаторског покушаја фашистичких групица које делују у нашем главном граду да одају пошту издајнику нашег народа и сараднику окупатора Милану Недићу.

Скуп је био организован испред бивше зграде ОЗНЕ у центру Београда у којој је после Другог светског рата био притворен Милан Недић, и где је кукавичким чином самоубиства управо на данашњи дан, 04. фебруара 1946. покушао да побегне од одговорности за стравичне злочине над својим народом и сарадњу с наци-фашистичким окупатором.

Наши активисти су узвикивали пароле попут „кукавица - самоубица“, „Недић фашиста служио је Хитлера“ и друге, притом носећи наше постере „Комунисти за Београд“.

Овом акцијом настављене су активности у оквиру кампање за предстојеће изборе у Београду. Акција је пренела нашу важну поруку – да су комунисти за Београд без фашизма, за Београд у ком се не подстиче историјски ревизионизам, величање фашистичких слуга, зликоваца и крвника народа већ солидарност, слобода и истинско родољубље.

Комунисти за Београд без фашизма!

Секретаријат НКПЈ,

Секретаријат СКОЈ-а,

04. 02. 2018.