NIŠTAVNE ODLUKE NIŠTAVNIH LJUDI

Nova komunistička partija Jugoslavije (NKPJ) najoštrije osuđuje izdajnički čin glasanja za ulazak u NATO u parlamentu Crne Gore. U Crnogorskom parlamentu su 28. aprila, dana koji će crnim slovima biti zabeležen u istoriji Crne Gore, glasale samo partije koje podržavaju ulazak Crne Gore u NATO, što su jednoglasno i potvrdile.Sve te partije na čelu s mafijaškim bosom i imperijalističkim slugom Milom Đukanovićem bacile su ljagu i blato na čast i dostojanstvo naroda Crne Gore, na sve ono po čemu je ona nadaleko čuvena i uvažavana, te se zato o tom činu i ne da govoriti drugačije nego kao o izdaji.

Crnogorski parlamet je najpre izdao sve nevine žrtve NATO agresije 1999. kako one u Crnoj Gori tako i u Srbiji, izdao je i sve ostale nevine NATO žrtve kojih ima u mnogim delovima sveta, izdao je interese budućih pokoljenja Crne Gore koja će, sasvim suprotno od onoga kako to kriminalci na vlasti u Crnoj Gori govore, živeti u većoj neizvesnosti i nestabilnosti sad kad se parlament opredelio za ulazak u NATO koji je glavna pretnja miru u celom svetu, izdao je parlament Crne Gore viševekovnu ljubav naroda prema Rusiji, jer je ona danas glavna meta agresivnog NATO-a, prema Rusiji koja je iako kapitalistička, ipak nevina meta NATO zlikovaca od kojih je ona neuporedivo slobodoljubivija i pravdoljubivija, što je savršeno jasno i narodu u Crnoj Gori koji Rusiji nikad neće okrenuti leđa, ma šta vlast radila i govorila.

Iz svih ovih razloga odluka parlamenta, ništavnih političara i partija koje su donele ovu sramnu odluku ne može biti ništa drugo no ništavna, baš kao i odluka o priznanju nezavisnosti Kosova, a kako ta vlast siđe s istorijske pozornice biće i ove odluke povučene jer one i nisu obavezujuće.

Stabilnost i bezbednost Crna Gora je najbolje umela da brani oslanjajući se samo na svoje najbliže. U novoj Jugoslaviji, u novom savezu bratskih naroda, procvetaće ponovo i Crna Gora, biće opet časna, junačka i ponosna, slobodna i dosotojanstvena.

Živela Crna Gora, živeo bratski savez naroda Jugoslavije!

NATO napolje iz regiona.

NATO ubice nikad dobrodošle!

Sekretarijat NKPJ,

30. april 2017.